Vacature

Toezichthouder infra Gemeente Amsterdam

Werkgever

Gemeente Amsterdam

Locatie

Amsterdam

}

Vacature per:

per 31 juli 2023

Vacture

Toezichthouder infra Gemeente Amsterdam

Duur: tot 28-02-2024

Optie tot verlenging: Ja, tot maximaal 2 jaar

Uren per week: 24/36 uur per week

Start: 1 september 2023

Opleidingsniveau: MBO

Regio: Amsterdam

Verloopt op: 10 augustus 2023

  • Vaardigheden 80% 80%
  • Kennisniveau 95% 95%
  • Ervaring 90% 90%
juist
logo

Opdrachtomschrijving
Het Ingenieursbureau is op zoek naar een enthousiaste en op samenwerking gerichte constructieve toezichthouder die samen met het projectteam zorgt dat projecten soepel en conform de projectdoelen verlopen. Eigenschappen voor succes in deze functie zijn een proactieve instelling, werken conform de BLVC afspraken, ervaring met saneringsconstructies, goed kunnen samenwerken en goede communicatieve vaardigheden.

Werkzaamheden
Als toezichthouder ga je je breed inzetten voor de projecten in uitvoering in Amsterdam. Je zal vooral buiten op de bouwplaats aanwezig zijn, vaak op meerdere locaties en projecten tegelijk. Je houdt toezicht op het werk van de aannemer en je hebt daarom, naast kennis en ervaring als toezichthouder constructies, ook ervaring met het coördineren van kabels en leidingen en bouwlogistiek. Een belangrijk onderdeel van je werk is bodemsanering en daarnaast het toepassen van en toezicht houden op BLVC maatregelen in een complex stedelijke omgeving. Ervaring met aanbrengen van verschillende typen damwand zoals stalen, beton en houten damwanden, het aanbrengen van lichte walbeschoeiingen en het maken van vlonders en aanlegsteigers is een pre. Je kent het bestek of ander contract tot in de details. Je hebt inzicht in de risicovolle activiteiten binnen het project en daar richt je aandacht op, waarbij je zorgt dat de aannemer deze problemen voor is.

Als toezichthouder neem je een groot deel van de administratieve kant van het werk op je. Je beheert de stukken, maakt verslagen van bouwvergaderingen, zorgt dat het dossier goed bijgehouden wordt en houdt het risicodossier en de vergunningen bij. Je stelt toezicht- of V&G plannen op, waarvoor je nauw samenwerkt met de directievoerder. Je kan ook ingezet worden voor monitoringactiviteiten tijdens uitvoering van een project. Dit alles onder aansturing van de directievoerder.De complexiteit van het werk zit soms in de techniek, soms in de drukke Amsterdamse omgeving en soms in de belangen van betrokken partijen, maar meestal in alle drie. Over je werk communiceer je naar de directievoerder.

Met ruim 18.000 collega’s zorgen we ervoor dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Waar het fijn is om te wonen, te werken en naar school te gaan. Met ruimte voor ondernemers en bezoekers. Werken voor Amsterdam betekent bijdragen aan iets groots. Aan groei, veiligheid, ontwikkeling, gezondheid. Van de stad, van Amsterdammers. Daarmee geven wij Amsterdam door; aan de toekomst, aan volgende generaties. We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega’s zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen
collega’s, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad.
Lees meer over de organisatiestructuur van de gemeente Amsterdam.

De opdrachtgever(s)
Energietransitie, klimaatadaptatie, mobiliteitstransitie, een snelgroeiende stad die vraagt om veilige infrastructuur, een leefbare openbare ruimte en een enorme opgave om de bestaande stad in stand te houden. Het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam werkt aan deze opgave met bijna 600 professionals in eigen dienst en circa 300 ingehuurde collega’s. Van constructeurs en hydrologen, tot werkvoorbereiders en projectleiders, van directievoerders en planners, tot risico-analisten en innovatie-aanjagers. Zij werken aan de sprong over het IJ, land maken voor IJburg, de instandhouding van tientallen bruggen en kilometers walmuur, aan de renovatie van tunnels en de inrichting van honderden straten en vele gebiedsontwikkelingen. Meer weten? www.ingenieursbureau.amsterdam.nl

EISEN
De aangeboden kandidaat is in het bezit van een erkende mbo richting civiele techniek.
De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van RAW 2015/2020 en UAV 2012.
-De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving.
-De aangeboden kandidaat is in het bezit van de volgende certificaten of diploma’s: VCA-vol, CROW400 (was 132) of R-DLP/KVP en Asbestherkenning.
-De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare relevante ervaring in de afgelopen 3 jaar opgedaan met toezicht op de volgende terreinen: constructie, infrastructuur, coördinatie van kabels en leidingen en bouwcoördinatie.
-De aangeboden kandidaat heeft ervaring met het toetsen/toezicht houden op BLVC kader binnen een groot stedelijke complexe omgeving.
-De aangeboden kandidaat heeft ervaring met VISI en IBIS bestekadministratie.

soliciteren

Sollicitatie procedure

Solliciteer direct

4 + 6 =