Disclaimer Juist Detachering BV

Disclaimer

De informatie op deze website (www.juistdetachering.nl) is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Juist Detachering BV streeft ernaar om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website actueel, volledig en nauwkeurig is. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd volledig en foutloos is.

De inhoud op deze website vormt geen juridisch, professioneel of financieel advies en mag niet worden beschouwd als vervanging voor specifiek advies aangaande individuele situaties. Voor gedetailleerd advies met betrekking tot specifieke situaties, dient u altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde professional.

Juist Detachering BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de inhoud ervan. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade, evenals schade veroorzaakt door het verlies van gegevens of winst.

Juist Detachering BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt gelinkt vanaf deze website. Het opnemen van links naar andere websites impliceert niet dat Juist Detachering BV de inhoud van die websites goedkeurt of onderschrijft. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige vorm van schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van externe websites die worden bezocht via links vanaf deze website.

Juist Detachering BV behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van deze website, inclusief deze disclaimer.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website behoren toe aan Juist Detachering BV, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Juist Detachering BV materiaal van deze website te kopiƫren, reproduceren, verspreiden of op enige andere wijze te gebruiken.

Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze disclaimer en het gebruik van de verstrekte informatie in overeenstemming met ons privacybeleid.

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kunt u contact opnemen met:

Juist Detachering BV

Hoofdweg 722
2132BV in Hoofddorp
info@juistdetachering.nl