Juist Detachering

Onze opdrachtgevers

Bij Juist Detachering zijn we er trots op dat we samenwerken met een breed scala aan opdrachtgevers, waaronder gerenommeerde overheidsinstanties.

Onze expertise strekt zich uit tot de openbare ruimte, waarbij we waardevolle bijdragen leveren aan projecten en initiatieven van nationaal belang.

We zijn verheugd om te werken met en voor opdrachtgevers zoals Provincies, Gemeenten en Rijkswaterstaat.

onze opdrachtgevers

Provincies

Juist Detachering heeft een langdurige samenwerking met de Provincie Noord-Holland. We ondersteunen hen bij diverse projecten en dragen bij aan de verdere ontwikkeling en verbetering van de regio.

Als vertrouwde partner van de Provincie Zuid-Holland leveren wij hoogwaardige diensten op het gebied van detachering. Onze professionals werken samen met de provincie om de infrastructuur en het leefklimaat in Zuid-Holland te verbeteren.

Juist Detachering heeft een sterke relatie met de Provincie Utrecht en werkt nauw samen om de regio te helpen groeien en bloeien. Onze experts bieden ondersteuning op het gebied van infratechniek en civiele techniek.

Gemeenten

Wij zijn verheugd om te werken met verschillende gemeenten in Nederland, waaronder Amsterdam, Utrecht, Leiderdorp, Den Haag, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Purmerend en de Haarlemmermeer.

Juist Detachering levert gekwalificeerde professionals die helpen bij het realiseren van gemeentelijke projecten en het verbeteren van de leefomgeving.

de Juiste kandidaat

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat en Rijksvastgoedbedrijf Juist Detachering is trots op de samenwerking met Rijkswaterstaat en het Rijksvastgoedbedrijf. Wij bieden gespecialiseerde diensten op het gebied van infrastructuur en civiele techniek, en dragen bij aan de ontwikkeling en het onderhoud van belangrijke nationale infrastructuurprojecten.

Bij Juist Detachering zijn we actief in de openbare ruimte, infratechniek en civiele techniek. Onze hooggekwalificeerde professionals hebben uitgebreide ervaring en expertise in deze vakgebieden. We streven ernaar om waarde toe te voegen aan onze opdrachtgevers door middel van hoogwaardige detacheringsservices en op maat gemaakte oplossingen.