Juist Detachering

Onze kandidaten

Wat kan Juist Detachering voor jou betekenen? Is het jouw doel om uitdagende projecten te realiseren? Ben jij op zoek naar een eerste project als ZZP’er, een nieuwe interim opdracht of wil je in loondienst op verschillende project werken? Dan kunnen wij iets voor elkaar betekenen!

Al sinds 2011 ziet Juist Detachering wat iedereen ziet, alleen doen wij wat niemand doet! Ons specialisme in de Infra stelt ons in staat om vooruit te denken. Wij kennen de branche van binnen uit, met meer dan 15 jaar bemiddelingservaring, dit maakt ons een gesprekspartner op niveau.

We functioneren als een directe brug tussen gerenommeerde opdrachtgevers voornamelijk in de overheid en techneuten die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Zo zorgen wij ervoor dat startende zzp’ers en ervaren freelancers hun gewenste positie bereiken: een opdracht binnen het IPM-model die echt aansluit bij hun passie en vaardigheden.

onze kandidaten

popup-demo

Juist vooruit

Juist Detachering heeft een warm netwerk bij gemeentes, provincies en het Rijk, grotendeels in de randstad, in de driehoek Alkmaar. Utrecht en Rotterdam . Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste vacatures in jouw regio.

Voordat we je voorstellen aan één van onze partners nodigen we je graag eerst uit voor een kop koffie. Vertel ons dan over je ambities, dan zoeken we samen naar de juiste match tussen jou en onze opdrachtgevers.

popup-demo

Begeleiding en advies

Je kunt rekenen op kwalitatieve begeleiding en advies, vanaf het eerste contact tot het moment dat je een modelovereenkomst ondertekent. Maar ook hierna kun je op ons rekenen.

Wij zullen altijd jouw aanspreekpunt blijven voor advies op jouw opdracht. Wij ondersteunen jou op het gebied van contracten, verlengingen, urenregistratie, facturatie, verzekeringen etc,

popup-demo

Waarom Juist Detachering?

Jij wilt de volgende stap nemen. Je bent klaar voor een nieuwe uitdaging die past bij jouw groeiende capaciteiten.

Juist Detachering heeft de kennis, ervaring en het netwerk om jou te helpen de volgende stap te zetten als zzp’er, freelancer of interimmer.

Als bedrijf zijn we: Transparant, Eerlijk, Toegewijd, Kundig, Betrouwbaar en bereikbaar.

popup-demo

Freelance / ZZP

Ook vrije vogels zoeken een opdracht. Juist Detachering heeft contactpersonen bij meerdere opdrachtgevers: overheden en aannemerij. Dagelijks komen er uitdagende vacatures in de infratechniek, IPM-rollen en interim opdrachten bij ons binnen die vragen om een gedreven zzp’er.

Wanneer je profiel past bij de aanvraag, nemen we direct contact met je op. We bouwen aan een hechte, prettige relatie met al onze mensen. En je factuur? Die betalen we op tijd. Altijd.

popup-demo

Detachering

Zie je een passende vacature binnen jouw vakgebied? Solliciteer dan via onze website door je gegevens en CV achter te laten. Zien wij voldoende aanknopingspunten, dan word je uitgenodigd voor een gesprek.

Hebben we de aanbesteding gewonnen met jouw profiel? Dan krijg je een contract aangeboden bij Juist Detachering. Vanaf nu wordt je als professional ingezet op uitdagende detacheringsopdrachten bij onze opdrachtgever. De wij mede dankzij jouw inzet, werkervaring en opleiding hebben gescoord.

popup-demo

Werving & Selectie

Met het werving- en selectie maak jij afspraken over de manier waarop wij jouw helpen om de beste vacature te vinden die het beste past bij jouw werkervaring.

Zo werkt werving- en selectie bij Juist:

  • Met onze recruiter bespreek je welke vacatures open staan en welke voor jou interessant zijn
  • De recruiter zet in overleg jouw CV uit bij onze opdrachtgevers bij de overheid of aannemerij
  • Wij verzamelen de juiste vacatures en zorgdragen dat jij aan tafel komt.
  • Uiteindelijk treedt jij rechtstreeks in loondienst bij onze opdrachtgever