Vacature

Projectleider Infra 3fte Gemeente Amsterdam

Werkgever

Gemeente Amsterdam

Locatie

Amsterdam

Functie: Titel

}

Vacature per:

per 31 juli 2023

Vacture

Projectleider Infra 3fte Gemeente Amsterdam

Duur: 2 jaar

Optie tot verlenging: bespreekbaar

Uren per week: 36 uur per week

Start: 1 september 2023

Opleidingsniveau: MBO

Regio: Amsterdam

Verloopt op: 7 augustus 2023

  • Vaardigheden 80% 80%
  • Kennisniveau 95% 95%
  • Ervaring 90% 90%
juist
logo

Opdrachtomschrijving

Het Ingenieursbureau zoekt voor verschillende infraprojecten in Amsterdam Centrum, West, Oost en Zuidoost drie technisch projectleiders met sterke adviesvaardigheden. De opdrachten variëren van advisering en ondersteuning in de planvorming en de voorbereiding en realisatie van hoofdinfrastructuur. Eén van de projecten betreft De Oranje Loper. Bij dit grootstedelijk project wordt een aantal bruggen en de aansluitende straten vernieuwd; van de Nieuwezijds Voorburgwal tot aan het Mercatorplein. De omvangrijke scope maakt dat dit project behoorlijk complex is.

In de rol van technisch projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten in de fase van technische voorbereiding t/m aanbesteding en realisatie. In de ontwerpfase ben je een stevige adviseur en kijkt daarbij integraal. Je houdt je bezig met inpassing van kabels en leidingen, afstemming met beheer op beheerbaarheid, verkeersveiligheid en het behalen van duurzaamheidsdoelen en stelt technische kaders op voor de inrichting van de openbare ruimte. Je kijkt vooruit en organiseert de benodigde projectteams, maakt een plan van aanpak en stuurt het technische team coachend aan. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de complete begeleiding van civieltechnische projecten.

Werkzaamheden

  • Je initieert projecten in samenspraak met opdrachtgevers en de integraal projectleider van het Ingenieursbureau;
  • Je stelt een projectplan (GROTICK) op en een capaciteitsraming voor het projectteam, stuurt dit team aan en bewaakt de voortgang en kwaliteit van het project;
  • Je zorgt voor een inkoopstrategie en de contractvoorbereiding, geeft leiding aan het aanbestedingsproces en stuurt het werk tijdens de uitvoering aan.

Met ruim 18.000 collega’s zorgen we ervoor dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Waar het fijn is om te wonen, te werken en naar school te gaan. Met ruimte voor ondernemers en bezoekers. Werken voor Amsterdam betekent bijdragen aan iets groots. Aan groei, veiligheid, ontwikkeling, gezondheid. Van de stad, van Amsterdammers. Daarmee geven wij Amsterdam door; aan de toekomst, aan volgende generaties. We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega’s zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen
collega’s, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad.
Lees meer over de organisatiestructuur van de gemeente Amsterdam.

De opdrachtgever(s)

Het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam bereidt de aanleg en het onderhoud van infrastructuur en de inrichting van de stad voor. Het realiseert hiermee uitvoeringsprogramma’s en opdrachten die zij krijgt van stadsdelen en andere organisatieonderdelen in de stad. Inkoop, advies, projectvoorbereiding- en realisatie en kennisontwikkeling- en borging zijn hierbij de belangrijkste werkzaamheden. Het Ingenieursbureau valt onder het cluster Ruimte & Economie.

Eisen
-De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een hbo werk- en denkniveau.
De aangeboden kandidaat is in het bezit van een erkende mbo-diploma richting civiele techniek.
De aangeboden kandidaat heeft minimaal 7 jaar ervaring als projectleider op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur. Deze ervaring is recent, maximaal 10 jaar oud.
De aangeboden kandidaat heeft minimaal 7 jaar ervaring als projectleider op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur. Deze ervaring is recent, maximaal 10 jaar oud.
-De aangeboden kandidaat heeft minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring met werken in projectteamverband. Deze ervaring is recent, maximaal 10 jaar oud.

soliciteren

Sollicitatie procedure

Solliciteer direct

8 + 6 =