Werkgevers

Onze aanpak

Ook bij Juist Detachering bent u een nummer. Maar dan wel nummer 1. We willen weten wie u bent en wat u drijft.

 

Onze kandidaten zijn ons visitekaartje. Dus investeren wij in u. We nemen de tijd om te ontdekken waar u gelukkig van wordt. We bespreken niet alleen uw CV en ervaring. Ook willen we weten binnen welke bedrijfscultuur u het beste gedijt. En uw kennis, is die up to date? Misschien nu nog wel. Maar over een jaar? Bij Juist Detachering werken alleen ambitieuze professionals.

Naast uitdagende projecten heeft werken via Juist Detachering nog meer voordelen. Informeer gerust als u wilt weten wat deze voordelen inhouden.

Contact

1

Eerlijk

Juist Detachering, is een NEN-4400 gecertificeerde arbeidsbemiddelaar en wij stellen eerlijke overeenkomsten op.
2

Flexibel

Niks is ons te gek, in alle redelijkheid willen wij graag meedenken met onze opdrachtgever.
3

Afspraak=Afspraak

Wij komen niet voor de éénmalige deal, wij gaan voor een duurzame relatie, wat wij afspreken komen wij na.
4

Professioneel

Wij zijn een gecertificeerde arbeidsbemiddelaar, wij leveren professionele kandidaten en komen met professionele oplossingen .

Wat onze klanten over ons bedrijf zeggen.

 • Ik werk nu voor 1,5 jaar samen met dhr Van Stade. Ik heb onze samenwerking als zeer positief, productief en plezierig ervaren. De afspraken die ik met Juist Detachering maak, worden nagekomen. Hij heeft in het verleden de juiste opdrachten aan mij gekoppeld. Ik hoop dat we in de toekomst nog vaker zaken kunnen doen.
  Mario BroniusFreelance toezichthouder GWW
 • "Stel, Juist Detachering een vraag en krijg een passend antwoord, maar ook wanneer het antwoord niet voldoende ingevuld kan worden hoor je dat. En niet zoals elders toch een antwoord geven met informatie/ cv's waar je niks aan hebt!"
  Bob van der ZwetFreelance Directievoerder/Projectleider PNH
 • Ik werk al heel wat jaren samen met Juist Detachering (Arnold van Stade). Als gedelegeerd opdrachtgever kan ik altijd bij Juist terecht. Zij denken mee en komen met professionele oplossingen/kandidaten.
  Adrie van HoekelenProjectmanager PNH
 • In het begin is Arnold mijn directe collega geweest, nadat hij voor zichzelf was begonnen heeft hij mij bemiddeld bij CRS verkeerstechnieken. Mijn ervaringen met Juist Detachering, zijn altijd positief geweest. Open manier van communiceren, altijd mee denken en prettig mee kunnen samenwerken.
  Steinar van DamVerkeerscoördinator TSNED
 • Als freelance uitvoerder, heb ik meer dan 1,5 jaar voor Juist Detachering gewerkt. Een betrouwbare partner, waarbij het credo afspraak=afspraak altijd voorop staat.
  Mark BosFreelancer GWW
 • Dankzij Juist Detachering, ben gestart als planvoorbereider bij de BAM Wegen NW. Na 1.000 gewerkte uren ben ik in dienst getreden. De periode voor Juist als zeer prettig en betrouwbaar ervaren.
  Jaap de GrootPlanvoorbereider

SNA_logo-klein