Ontstaan

De juiste kandidaat, met de juiste kwaliteit voor de juiste prijs.

Historie

Juist Detachering is opgericht op 1 oktober 2011. De grondlegger achter Juist Detachering is Arnold van Stade. Hij is na zijn studie aan de HES Amsterdam, gestart bij een grote landelijke speler in de detacheringsbranche, bij hen heeft hij de civieltechnischemarkt in Noord-Holland verder opgezet. Na deze zeer leerzame en plezierige periode heeft hij de overstap gemaakt naar een klein ingenieursbureau in de Haarlemmermeer. Daar heeft hij zelfstandig het detacheringsbureau opgezet, uiteraard met behulp van zijn collega’s

Ontwikkeling

Dankzij deze ervaringen heeft hij uiteindelijk de stap gemaakt naar een eigen onderneming. Gezien de warme contacten bij opdrachtgevers (lees: Rijk, Provincie en Gemeente) en daarnaast de aannemerij, heeft hem doen besluiten zijn eigen ideeën te vertalen in een betrouwbare, flexibele, persoonlijke en professionele partner in de civieltechnische detacheringsbranche.

Groei

Door middel van de juiste kandidaat, met de juiste kwaliteit en de juiste prijs ontstaat er een samenwerking tussen de klant en de kandidaat waar beide partijen hun vruchten van kunnen plukken. De ervaring leert dat de klant uiteindelijk de kandidaat wilt overnemen. Deze mogelijkheid is dan ook standaard verwerkt in onze contracten.

Wij zijn dan ook trots op hetgeen wat tot nu toe is bereikt is en wij kijken met vertrouwen naar de toekomst!

6 Redenen om voor Juist Detachering te gaan

1

Afspraak=Afspraak


Doen wat je zegt en zeg wat je doet. Het klink als een cliché, maar dit is waar wij voor staan.
2

Flexibel


Wij proberen altijd te mee te denken met de kandidaat en opdrachtgever, ook zijn we niet gebonden aan omslachtige procedures & doelstellingen.
3

Groot Netwerk


In ruim 6 jaar tijd hebben wij een zeer groot en breed netwerk opgebouwd bij aannemers, ingenieursbureaus en overheden.

4

Eerlijkheid

Wij hebben niets te verbergen, er is altijd sprake van een open communicatie, iedereen moet en mag een eerlijke boterham verdienen.


5

Fris

Wij doen niet aan het ouderwets denken, wij tonen lef en gaan geen uitdaging uit de weg.


6

Korte lijnen

Wij proberen altijd aan te tafel te komen bij diegene die de beslissingen neemt, waardoor wij snel en efficiënt kunnen schakelen.

 

Arnold is Juist Detachering
Marcel is Juist Detachering

Hiernaast kunt u onze profielen zien