Gedetacheerd worden

Carrière met Juist Detachering

Veelzijdig is een woord dat goed bij ons past. Binnen ons specialisme in techniek, uiteraard. Eén gesprek met Juist Detachering opent de deur naar een netwerk van ruim 200 bedrijven in de Civieletechniek, en Weg en Waterbouw of Verkeerstechnieken. Zowel gerenommeerde internationale bedrijven als kleinere organisaties. Dat biedt perspectief. Zeker als je hierin wordt begeleid door een consultant die zelf een technische achtergrond en uitgebreide marktkennis heeft. Dan word je attent gemaakt op functies en organisaties waar je zelf nooit was opgekomen, maar die wel perfect aansluiten.

Vast of tijdelijk werk

Wil je een vaste baan? Of wil je werken op projectbasis, zodat je bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken kan nemen? Beide is mogelijk. Jouw ambitie op de lange termijn is ons uitgangspunt. Daarin begeleiden wij je graag. Als je op projectbasis wilt werken, ga je een dienstverband met Juist Detachering aan. Persoonlijke groei staat bij ons centraal. Wij zoeken projecten die je verder brengen, aangevuld met de juiste opleidingen.

Starter of professional

Ben je net klaar met je studie en wil je graag aan de slag? Dan is Juist Detachering het ideale startpunt voor een technische carrière. Veel banen in ons netwerk vormen een perfecte springplank om als starter aan de slag te gaan en ervaring op te doen bij grote of kleinere organisaties. Je kunt bovendien rekenen op onze persoonlijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden die je carrière ondersteunen. Maar ook voor de ervaren technici biedt Juist Detachering volop uitdaging.

Geïnteresseerd?

Ben je benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Je kunt je direct inschrijven of een kijkje nemen in ons uitgebreide vacatureaanbod.